Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan Yoğun Bakımdan Çıktı

Okunma: 4891
Sultangazi 1 Nisan 2021 16:46
Videoyu Aç Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan Yoğun Bakımdan Çıktı
A
a

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bay - pass ameliyatı nedeniyle yoğun bakımda tedavisi süren Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan yoğun bakımdan çıktı.

Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan’nın yoğun bakım ünitesinden alınıp normal odaya alınmasıyla ilgili olarak kendisiyle yaptığımız telefon görüşmesinde şu anlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Aydoğan, “ bugün doktorların kararıyla yoğun bakımda ki tedavisinin tamamlayıp yataklı servisine alındığını “ söyledi. . Kamuoyunun yakından takip ettiği bu süreçte yol arkadaşları, basın ve yakın çevresi Aydoğan’ı yalnız bırakmadı.



Yol arkadaşları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise; “Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanımız Hüseyin Aydoğan’nın Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımdaki tedavisi hocalarımızın özverili gayretleri sonucunda başarıyla tamamlandı. Tedavisine bugünden itibaren klinik serviste devam edecek ve hızla sağlığına kavuşması için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat