Saadet Partisi, Sultangazi'de Muhtarlarla Buluştu

Okunma: 6030
Sultangazi 13 Mart 2021 14:50
Videoyu Aç Saadet Partisi, Sultangazi'de Muhtarlarla Buluştu
A
a

Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı, Sultangazi muhtarlarıyla bir araya geldi.

Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Konferans salonunda düzenlenen kahvaltılı toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Sadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan ve yönetimi muhtarlarla istişarede bulundu.



Pandemi sonrası İlçe Başkanlığında ilk toplantılarını gerçekleştirdiklerini anlatan Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, “İslam alemi ve Müslümanların birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini söyledi. Pandemi sürecine değinen Aydoğan, “Ülkemiz zor dönemden geçiyor. Esnafımız perişan durumda. Emeklilerimiz, işsizlerimiz nefes alamaz durumda. Bu pandemi sürecinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastanede yatan hastalarımıza Allahtan şifa diliyorum” dedi.



Aydoğan konuşmasını şöyle sürdürdü. Geçtiğimiz günlerde Mahalle muhtarlarımızı ziyaret etmiştik. Pandemi sürecinde muhtarlarımızın yapmış olduğu fedakârlıkların farkındayız. Muhtarlarımız vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi görmektedir. Devletin mahallelerdeki temsilcileri muhtarlarımızdır. Birinci derecede halkın sorunlarını dinleyen onların derdiyle dertlenen insanlardır. Bu gayret ve çabalarından dolayı kahvaltının ardından muhtarlarımıza plaket takdiminde bulunacağız. Bundan sonrada Saadet Partisi olarak sizlerin de destek ve katkılarıyla ilçemize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.



Muhtarlar adına söz alan Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat, “ Biz muhtarların sorunlarını her platformda dile getiriyoruz. Ancak bugüne kadar köklü bir çözüm bulabilmiş değiliz” dedi.


Daha sonra söz alan muhtarlar yaşamış oldukları sorunları ve beklentileri dile getirdiler. Özelikle sekreter sorununa parmak basan muhtarlar, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
 
Kahvaltının ardından, muhtarlarla birlik ve beraberlik mesajı veren Saadet Parti’liler, muhtarlarla birde hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
1000
icon
Teşekkür ediyorum 14 Mart 2021 00:43

Teşekkür ediyorum

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat