Refah Güneşi Sultangazi'de Başkan Yasin Kul İle Işıldıyor

Okunma: 4783
Sultangazi 30 Temmuz 2022 20:48
Videoyu Aç Refah Güneşi Sultangazi'de Başkan Yasin Kul İle Işıldıyor
A
a

Bugün Gazi Mahallesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretiyle bir başarıya daha imza atan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, " Refah güneşinin doğuşunu müjdeleyen esnaflarımıza gönülden teşekkür ederim" dedi.

Aylar öncesinde yaptığı bir birinden etkili çalışmalarla seçim startı veren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Gazi Mahallesi esnafını ziyaret ederek Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını illeti. Esnafın büyük teveccüh gösterdiği Kul, Yeniden Refah iktidarında yediden yetmişe herkesin yüzünün güleceğini söyledi.



Hayat pağlılığının esnafın ve vatandaşın belini büktüğünü söyleyen Kul, “önümüzdeki seçimlerde Allah’ın izniyle Yeniden Refah Partisi iktidara gelerek dertlere derman olacak. Yoksulun, dar gelirlinin, mazlumun umudu olan Yeniden Refah Partisi Türkiye’nin dört bir tarafında güçlenerek büyüyor. İktidar yolunda attığı her adım, yaptığı her hamle bu vatandaşlar tarafından kabul bularak yükselişini sürdürüyor.



Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın iç ve dış politikaya yönelik tespitleri pratikte olur buluyor örnek gösteriliyor. Yeniden Refah güneşi ışıldamaya başladı. Halkımız bu ışık etrafında kenetlenerek bir araya geliyor. Halkımız 94 ruhu ve refah inancına güveniyor. Kurtuluşun Yeniden Refah Partisinde olduğuna inanan yüz binler Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a gönül vermiş durumda. 



Bugün Gazi Mahallesi’nde yaptığımız saha çalışması kanıtladı ki halkımız Refah güneşini bekliyor. Refah güneşi beraberinde özgürlüğü, demokrasiyi, insan haklarını getirecek. Refah Güneşi halkımızı huzura mutluluğa refaha kavuşturacak. Refah Güneşi kadınlarımıza kızlarımıza gençlerimize umudu umudun meyvelerini sunacak. Refah güneşi cennet vatanımızın, ezanımızın bayrağımızın teminatı olacak.     
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat