Recep Güven, Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkan Yardımcılığına Getirildi

Okunma: 5429
Sultangazi 10 Nisan 2021 14:46
Videoyu Aç Recep Güven, Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkan Yardımcılığına Getirildi
A
a

Sultangazi ve Trabzonluların yakinen tanıdığı hayırsever iş insanı Recep Güven, Sultangazi Trabzonlular Derneği Sosyal Politikalar ve basın yayın birim başkanlığına getirildi.

Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı Niyazi Aldağ Başkanlığında yapılan toplantıda, bir birinden değerli isimlerden oluşan Yönetim Kurullunda görev dağılımı yapıldı. Yapılan görev dağılımında Sultangazi Trabzonlular Derneği Sosyal Politikalar ve basın yayın birim başkanlığına Recep Güven, Gökhan Pestil ve Halil Harbut getirildi.

Niyazi Aldağ’ın genel Başkanlığını yaptığı, Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkan Yardımcılığına getirilen Sultangazi ve Trabzonluların sevilen isimlerinden, Sultangazi’de uzun dönem siyaset yapmış, Hasgüvenler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Recep Güven, görevine başladı.

Sultangazi Trabzonlular Derneği Sosyal Politikalar ve basın yayın birim başkanı olarak görevlendirilen Recep Güven, Sultangazi’de tabela dernekçiliğine son verileceğini belirtti. 
Recep Güven, “ Sultangazi Trabzonlular derneği olarak amacımız Trabzonluları Sultangazi’de tek çatı altında toplamaktır. Dernekçiliği tüm bileşenleriyle temel değerlerine yeniden kavuşturmaktır. Bu nedenle Sivil Toplum Kuruluşlarının öncüsü olmak istiyoruz. Bütün Trabzonluların bize destek olmasını istiyoruz. İlçemizde faaliyette olan yüzlerce derneğin makus talihini değiştirmek için tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi. 

 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat