Recep Güven, Annesi ve Ağabeyi'nin Hayrına İhtiyaç Sahiplerine Kumanya Dağıttı

Okunma: 4411
Sultangazi 3 Mayıs 2021 18:46
Videoyu Aç Recep Güven, Annesi ve Ağabeyi'nin Hayrına İhtiyaç Sahiplerine Kumanya Dağıttı
A
a

Sultangazi'nin sevilen hayırsever iş adamı Hasgüvenler inşaat yönetim kurulu başkanı Recep Güven, geçtiğimiz yıl kaybettiği ağabeyi ve annesinin hayrına,, "bu mübarek günlerde tüm ölmüşlerinimizin ruhlarına hediye ettiğimiz hayırları yaradanımız İnşallah kabul eylesin" dedi.

Paylaşmanın verdiği mutluluğun yeri başkadır. Evi, hayatı, tecrübeleri veya sevgiyi paylaşmanın sıcaklığıyla ısınır içimiz. Yemeğin paylaşıldığı sofralar ise bambaşkadır.  Günlük telaşların geride kaldığı, çatık kaşların yerini gülümsemeye bıraktığı o sofralarda coşku vardır, huzur vardır, mutluluk vardır. İnsanların heyecanla Ramazan’ı beklemesi biraz da bundandır. En bereketli ay olmasının yanı sıra, insanların birbirine en çok kenetlendiği zamandır 11 ayın sultanı.



Sultangazi'nin seçkin iş insanı Hasgüvenler inşaat yönetim kurulu başkanı Recep Güven, bir süre önce kaybettiği ağabeyi ve annesini bu ramazanda aklından çıkarmadı. onlarsız geçen ilk ramazan olması münsebetiyle biraz buruk, biraz hüzünlü başlamıştı bu ramazan. belki onlarla iftar sofrasında buluşamadı fakat, onlar adına, "bu mübarek günlerde tüm ölmüşlerinimizin ruhlarına  hediye ettiğimiz hayırları  yaradanımız  İnşallah kabul eylesin" dedi. 



Duygularını dile getiren Hasgüvenler inşaat yönetim kurulu başkanı Recep Güven, şunları söyledi. " Sadece sahur ve iftarla kalmaz hayatın birlikte yaşandığı anlar. Huzuru, sohbetleri, güler yüzü paylaşırdık Ramazan ayında. Sevgi ve anlayışın da dorukta yaşandığı zamanlardı bizim için o değerli günler. Sokakta yürürken, görmezden gelinmezdik komşuarımızı . Pek samimi olunmasa da iki dakkiamızı ayırırız komşuarımıza. Çünkü her şeyden keyif almayı bilirdik onlarla. Bu özel ay bize sadece huzuru bulmayı değil, aynı zamanda paylaşmayı da öğretir. Ben ağabeyimden, annemden bunları öğrendim. onların yokluğunda içim buruk, yüreğimde bir eksiklik var. onların adına bir çok yetimi, öksüzü ve ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürdüğüm için çok mutluyum. "bu mübarek günlerde tüm ölmüşlerinimizin ruhlarına  hediye ettiğimiz hayırları  yaradanımız  İnşallah kabul eylesin" dedi. 






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat