Parıltı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi STK Temsilcileriyle Kahvaltıda Buluştu

Okunma: 8197
Sultangazi 7 Ağustos 2022 13:22
Videoyu Aç Parıltı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi STK Temsilcileriyle Kahvaltıda Buluştu
A
a

Sultangazi'nin gülen yüzü Parıltı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Parıltı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sultangazi’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi. İsmetpaşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltı No: 711/B Sultangazi – İstanbul adresinde gerçekleşen kahvaltıya çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.  


 
Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine vurgu yapan Parıltı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yöneticileri “ Parıltı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak sivil toplum kuruluşların her zaman yanında olduk. Onları önemsiyor ve değer veriyoruz. Bu anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü gelişmiş toplumlarda sivil toplum kuruluşlarının önemi çok daha iyi anlaşılmaktadır. Toplumların gelişiminde sivil toplum kuruluşlarının payı çok büyüktür. Ağız ve Diş sağlığı konusunda vatandaşı bilinçlendirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnsan sağlığı bizim birinci önceliğimizdir. ” dedi.










 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat