Oscar Melih Taburcu Edildi

Okunma: 3472
Sultangazi 7 Mayıs 2021 19:07
Videoyu Aç  Oscar Melih Taburcu Edildi
A
a

Sultangazi'nin sevilen ismi Basın emekçisi Oscar Melih, hastanedeki tedavi sürecinin ardından bugün taburcu edildi.

Basın emekçisi Oscar Melih, bir süredir evinde tedavisine devam ediyordu. bu sabah yeniden fenalaşınca Adıyaman'ın gözde isimlerinden, Adıyaman Sanayici İş Adamları Denek ( ASİAD) Başkanı Mehmet Doğan tarafından Medicane Hospital Hastanesine kaldırıldı. 



Medicane Hospital Hastanesi'nde yapılan kontrollerde gögüs kısmında yırtık tespit edilen Oscar Melih, tedavi altına alındı. Daha sonra Adıyaman Sanayici İş Adamları Denek ( ASİAD) Başkanı Mehmet Doğan tarafından evine bırakılan Oscar Melih'in tedavisine evde devam edilecek. 



Oscar Melih, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile muayene olduktan sonra taburcu edildiğini duyurdu. Sağlık durumu hakkında paylaşım yapan Oscar, şunları söyledi. “Allah’a şükürler olsun hastanedeki tedavi sürecim bitti, taburcu oldum. Tedavimde her türlü özveriyi gösteren Medicane Hospital Hastanesi hasta koordinatörü değerli arkadaşım Recep Bozdemir ve  maddi manevi desteğini esirgemeyen beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Adıyaman Sanayici İş Adamları Denek ( ASİAD) Başkanı Mehmet Doğan'a çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız” dedi. 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat