Necmettin Erbakan Yönetim Kurulu Toplantı Salonu Törenle Hizmete Açıldı

Okunma: 8058
Sultangazi 30 Haziran 2022 10:03
Videoyu Aç Necmettin Erbakan Yönetim Kurulu Toplantı Salonu Törenle Hizmete Açıldı
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı tarafından yenilenen Necmettin Erbakan Yönetim Kurulu Toplantı salonu ve Kadın Kolları Toplantı Salonu Törenle Hizmete açıldı.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Yeniliklere Doymuyor





Yapılan kongre sonrası yeniliklere yelken açan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, saha çalışmalarıyla göz doldururken, ilçe başkanlığında da yeniliklere başladı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı ve İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Aksoy’un katılımıyla Necmettin Erbakan Yönetim Kurulu Toplantı salonu ve Kadın Kolları Toplantı Salonu Törenle Hizmete Açıldı.



Törende sunumu Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Kılıçer yaptı. Kılıçer, kongre sonrası yapılan çalışmaları özetledi.
Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, açılış konuşmasında ayakta alkışlandı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Kul, yenilenen Necmettin Erbakan Yönetim Kurulu Toplantı salonu ve Kadın Kolları Toplantı Salonunun hayırlara vesile olmasını diledi.



Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, “ Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ünlü sözü Bir çiçekle bahar olmaz, Ama her bahar bir çiçekle başlar!” Sözünü hatırlatarak konuşmasına başladı. Açılış konuşmalarını videodan dinleyebilirsiniz.







 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat