Muhtar Ümit Doğan Çat Kapı Ziyaretleri İle Gönüllere Dokunuyor

Okunma: 4605
Sultangazi 15 Ocak 2023 21:41
Videoyu Aç Muhtar Ümit Doğan Çat Kapı Ziyaretleri İle Gönüllere Dokunuyor
A
a

Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sevinçlerine ve üzüntülerine ortak oluyor. Çat kapı ev ziyaretlerine büyük önem veren Muhtar Ümit Doğan, özelikle gecekondu bölgesinde vatandaşları evlerinde ziyaret ederek talepleri birinci ağızdan dinliyor.

Vatandaşla bire bir görüşmelere büyük önem veren Muhtar Ümit Doğan, Gazi Mahallesinin her köşesinde çat kapı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek talepleri birinci ağızdan dinliyor. Günün farklı saatlerinde çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştiren Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan’ı karşılarında gören mahalle sakinleri mutluluklarını gizleyemiyor. Vatandaşın derdiyle sorunuyla bire bir ilgilenen Muhtar Doğan, “biz halkımız için bu göreve talip olduk” diyor.


 
Geçtiğimiz gün Öter ailesini çat kapı ziyaret eden Muhtar Ümit Doğan, Öter ailesiyle sıcak bir atmosferde sohbet ederek dertlerini ve sorunlarını dinledi. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Öter ailesine misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Doğan, aynı gün birçok sivil toplum kuruluşunu da ziyaret ederek, Tokat Zile Kervansaray Derneğini Ziyarette Bulunarak Başkan Ali Saraçoğlu’na başarılar diledi.

Daha sonra İkiz ailesine konuk olan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, karşılıklı sohbet ve bilgi fikir alışverişi şeklinde süren ziyaretlerde Muhtar Doğan, ailelere misafirperverlikleri için teşekkür ederek, sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür temennisinde bulundu.


 
 Yaptığı ziyaretlerle ilgili bir değerlendirme yapan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, “Vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Göreve geldiğimiz günden buyana vatandaşlarımızı sürekli ziyaret ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla ziyaretlerimize devam edeceğiz. Kimi zaman esnaf, kimi zaman sivil toplum kuruluşu kimi zaman ev ziyareti yapıyoruz. Yani her fırsatta halkımızla bir araya geliyoruz. Talep ve önerilerini bizzat kendilerinden dinliyoruz. Özellikle ev ziyaretlerinde hane sakinlerinin bir mahalle Muhtar’ını misafir etmenin heyecanını yüzlerinde görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Çaldığımız her kapıda bizi gördüklerinde sevinçle karşılayan tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum” dedi.




 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat