Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş, Başkan Cahit Altunay'ı Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 6368
Sultangazi 9 Mart 2023 00:01
Videoyu Aç Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş, Başkan Cahit Altunay'ı Makamında Ziyaret Etti
A
a

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı ve Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay'ı çalışma ofisinde ziyaret etti.

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı ve Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş’u çalışma ofisinde konuk etti. Başkan Altunay, milletvekili aday adaylığı sürecinde Durmuş’a başarılar diledi.


 
AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı ve Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Başkan Cahit Altunay’a nezaket ziyaretinde bulunarak 14 Mayıs’ta  yapılacak olan genel seçimlerde İstanbul’a hizmet etme arzusuyla milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.


 
Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, önümüzdeki süreçte Durmuş’a başarı dileklerini ileterek, “Bu görevler güzel görevler. Milletimize, şehrimize, ülkemize hizmet etme noktasında olan tüm aday adaylarımızın bu süreçte, demokrasinin getirdiği kurallar çerçevesinde başvurularını yapıyor.. Allah herkes için hayırlı olanı nasip etsin” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
1000
icon
Kemal karadere 1 Mayıs 2023 20:21

Sayın başkanım özledik seni yeni görevinde umarım bizleri eskisi gibi yanlız bırakmasın saygilar

0 0 Cevap Yaz
Başkanım özledik seni Allah'ım yardımcın olsun seninleyim insallah 1 Mayıs 2023 20:19

Cahit altunay

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat