Mevlüt Kandemir ve Servet Başoğlu, Cahit Altunay'ı Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 2995
Sultangazi 1 Mart 2022 20:57
Videoyu Aç Mevlüt Kandemir ve Servet Başoğlu, Cahit Altunay'ı Makamında Ziyaret Etti
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir ve Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Vekili Servet Başoğlu, Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay'ı makamında ziyaret ettiler.

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret eden TÜRDEF Genel Başkanı  Mevlüt Kandemir ve beraberindeki Başkan Vekili Servet Başoğlu, “Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) olarak bundan sonraki süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte el ele yan yana olacağız. İstanbul başta olmak üzere Tüm Türkiye’ye hizmet etme yolunda tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Güçlü bir sivil toplum kuruluşu olma yolunda, ülkede ve dünyada gelişen olaylara katkı sağlayacak bulunduğu yerin çehresini değiştirecek her türlü projede bize ne düşüyorsa, yapmaya hazırız. Misafirperverliğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, yaptığımız güzel istişarelerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi. 


  
Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “ Öncelikle Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, başkanımızın nezdinde tüm yönetimini tebrik ediyorum. Önümüzdeki günler çok daha güzel olacak bunu biliyorum. Bu süreçte sivil toplum kuruluşlarına çok iş düşüyor. Sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesi ülkemiz açısından çok iyidir. Ben çalışmalarınızı yakinen takip ediyorum. Çıktığınız bu ulvi yolda sizlere başarılar diliyorum. AK Parti olarak sivil toplum kuruluşlarının yanında olduğumuzu bilmenizi isteriz. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.    



Daha sonra karşılıklı sohbet şeklinde devam eden ziyaret, toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat