Mehmet Doğan'dan Depremzedelere Günlük Sıcak Yemek Desteği

Okunma: 4886
Sultangazi 19 Şubat 2023 23:47
Videoyu Aç Mehmet Doğan'dan Depremzedelere Günlük Sıcak Yemek Desteği
A
a

Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Mehmet Doğan, Adıyaman'da "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ailelere günlük sıcak yemek yardımı yapılıyor.

Sosyal Medya Facebook sayfasından tüm sivil toplum kuruluşları ve gönüllü yardımseverlere teşekkür eden Doğan, şunları paylaştı. “ Tüm sivil toplum kuruluşları ve cemaat kuruluşlarımıza yardım sever halkımıza devletimize tüm gönüllü yardıma koşan vatandaşlarımıza bir Adıyamanlı olarak hepinize çok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun “ dedi.


 
Adıyaman Merkezde depremzedelerin acılarına ortak olan Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Mehmet Doğan, şunları kaydetti: "Depremin ilk anından itibaren Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD)’ın sıcak yüzünü, hemşeri olma bilincini ve hassasiyetini gösterdik. Elimizden geldiğince enkaz altında kalan hemşerilerimizin kurtulması için çaba harcadık. Dua ettik. Temel ihtiyaçların karşılanması için ne gerekiyorsa yapma gayreti içerisinde olduk. Hemşerilerimize ve arama kurtarma ekiplerine Sıcak yemek çıkarıyoruz, temel ve insani ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu kadar büyük felaketin ardında çok iyi koordine olduk. Devletimizin diğer kurumlarıyla koordineli olarak uyum içerisinde destek oluyoruz” dedi.




 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat