Malatya Kamıştaşlar Derneği Başkan Vekili Hasan Akoğul, Gençlik Kolları Başkanı Turgut Gümüş Liderliğinde Yükselmeye Devam Ediyor

Okunma: 6237
Sultangazi 22 Mayıs 2022 22:08
Videoyu Aç Malatya Kamıştaşlar Derneği Başkan Vekili Hasan Akoğul, Gençlik Kolları Başkanı Turgut Gümüş Liderliğinde Yükselmeye Devam Ediyor
A
a

Türkiye'nin kan ihtiyacının tamamını karşılamak için birçok kurum ve kuruluşla işbirliği yapan Türk Kızılay'ı son olarak Malatya ili Battalgazi İlçesi Kamıştaş Köyü yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği'nin de desteğini aldı.

Malatya ili Battalgazi İlçesi Kamıştaş Köyü yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Gençlik Kolları Başkanı Turgut Gümüş, kan bağışı çalışmalarına destek vermek ve işbirliğinde bulunma talebini Sultangazi Türk Kızılay şubesine bildirdi. Turgut Gümüş, Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını karşılamak için büyük gayret gösteren Kızılay’a her türlü desteği vereceklerini söyledi.  Gümüş, kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu belirterek gençlik kolları üyelerine teşekkür etti.   



Malatya Kamıştaşlar Derneği Başkan Vekili Hasan Akoğul, “Özellikle Gençlik Kollarımızın böylesine önemli bir organizasyona imza attıkları için kendilerini kutluyorum. Gençlik Kolları Başkanımız Turgut Gümüş nezdinde tüm gençlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Gençlik Kollarımız her zaman olduğu gibi bu etkinlikte de yüz akıyla çıkmayı başardı. Gönüllü kan bağışında bulunarak onlarca hastanın yüzünü güldürecek olan ve tüm sivil toplum örgütlerine örnek teşkil eden kampanyaya destek veren Gençlik Kollarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.








 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat