Lezzet Tutkunlarının Adresi Saray Şark Sofrası

Okunma: 6401
Sultangazi 12 Haziran 2022 17:05
Videoyu Aç Lezzet Tutkunlarının Adresi Saray Şark Sofrası
A
a

Bu lezzeti başka bir yerde bulamasınız. Sultangazi'de tek olma özelliğine sahip Saray Şark Sofrası lezzet severlerin karşısına eşsiz bir sunum ile çıkıyor. İşletme Sahipleri Şükrü Kurkut ve Hüseyin Kurkut "Bu Lezzeti Sultangazi'de ve İstanbul'da bulamasınız " diyerek çok iddialı bir açıklamada bulunuyor.

Kentsel dönüşümden dolayı zorunlu olarak Sultangazi Eski Edirne Asfaltı üzerindeki yerinden 50. Yıl Mahallesi Orhan Gazi Caddesine taşınan damaklarınızın unutulmaz lezzeti Saray Şark Sofrası işletmecileri Şükrü Kurkut ve Hüseyin Kurkut, Sultangazili lezzet severlere iddialı bir çağrıda bulundu. Sultangazi’de tek olma özelliğine sahip Kebap, Lahmacun, Pide Çeşitleri ve İskender Kebabını başka hiçbir yerde bulunamayacak lezzetini ilçeye getiren Şükrü ve Hüseyin Kurkut. “ Bu lezzeti Sultangazi’de ve İstanbul’da hiçbir yerde bulamazsınız” dedi.



Nefis Kuzu şiş, Adana, Urfa, Kanat, Tavuk Şiş, Karışık Kebap, Lahmacun, Pide Çeşitleri, çorba çeşitleri, Et Döner  ve nefis İskender Kebabıyla Sultangazi’de ki tek adresi olan Saray Şark Sofrası bir ilke daha imza atıyor. Kendi üretimi olan nefis İçli köfteyi müşterisinin gözü önünde hazırlıyor.      



Lezzet durağının işletmecileri Şükrü Kurkut ve Hüseyin Kurkut, “ Kebap çeşitlerimiz özel sunumlarla hazırlanmaktadır. Her yerde bulunmaz ve her yerde de yenmez. Biz işletme olarak usta aşçılarımızla kalifiye elemanlarımızla ve tecrübeli çalışanlarımızla müşterilerimizi titizlikle ağırlıyoruz. İşletme olarak müşteri memnuniyetini ve hijyen kurallarına uymayı çok önemsiyoruz. Kendinizi evinizdeymiş gibi rahat ve huzurlu his edeceğiniz işletmemizde sizleri kebap yemeye doyumsuz lezzetleri tatmaya davet ediyoruz” dedi.


 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat