Kurkut Kardeşler Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'yı Konuk Etti

Okunma: 312
Sultangazi 27 Nisan 2023 20:32
Videoyu Aç Kurkut Kardeşler Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'yı Konuk Etti
A
a

Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut ve Ağabeyi Hüseyin Kurkut, Adıyaman İli Kahta İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'yı konuk etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İstanbul Sultangazi’de bulunan Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut ve Ağabeyi Hüseyin Kurkut’a ziyarete bulundu.



Kurkut kardeşler Kahta belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken gündem ile ilgili sohbet etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıma neden olan deprem felaketi ile ilgili istişarede bulundular.


 
Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı afet bölgesinde gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdi. Turanlı şöyle konuştu, “Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen ve “Asrın Felaketi” olarak adlandırılan depremde en büyük yıkım Adıyaman’ımızda meydana geldi.  Kahta Belediyesi olarak tüm gücümüzle Yıkımın en çok olduğu yerlere seferberlik başlattık. Yaşanan acının boyutunu anlatmanın imkânı yok. Yürekler yandı. Ocaklar söndü, anneler babalar evlatsız kaldı. Çocuklar annelerini babalarını yetirdi. Sadece ölüm değil insanlar umudunu, geleceğini, hayallerini yetirdi. Sadece yardım göndermek yaraları sarmaya yetmiyor. Neredeyse depremzedelerin tamamının psikolojik desteğe ihtiyaç duyuyor. Bölgede kalanlar soğuk ve yağışlı havalarla mücadele ederken, büyük kentlere göç edenler kira ve geçim sıkıntısıyla mücadele ediyor. Bir an önce bu konuların ele anlınarak çözüme kavuşturulması gerekiyor” dedi.   
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat