Kaymakam Uğur Kalkar'dan Altunay'a Hayırlı Olsun Ziyaretti

Okunma: 2102
Sultangazi 20 Ekim 2021 23:04
Videoyu Aç Kaymakam Uğur Kalkar'dan Altunay'a Hayırlı Olsun Ziyaretti
A
a

Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar, Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sultangazi İlçesi’nde güzel hizmetlere birlikte imza atan Sultangazi Kaymakam Uğur Kalkar, Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı olarak iki dönem görev yapan, AK Parti İstanbul 7'nci Olağan İl Kongresi'nde AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı seçilen Cahit Altunay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar, yaptığı açıklamada, “AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığına seçilen Cahit Altunay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar diledik. Sultangazi Kaymakamlığı olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyum içerisinde vatandaşlarımıza hizmet ettiğimizi ve güzel ilçemizin yarınlarını hep birlikte inşa ettiğimizi anlattık. Cahit Altunay’ın Sultangazi Belediye Başkanıyken güzel projelere birlikte imza attığımızı konuştuk” dedi.

Başkan Cahit Altunay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat