İYİ Parti Sultangazi İlçe Başkanı İbrahim Ocak Şark Sofrası Lezzet Durağını Ziyaret Etti

Okunma: 5695
Sultangazi 2 Şubat 2023 12:44
Videoyu Aç İYİ Parti Sultangazi İlçe Başkanı İbrahim Ocak Şark Sofrası Lezzet Durağını Ziyaret Etti
A
a

İYİ Parti Sultangazi İlçe Başkanı Sinan Taşkın, İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Yıldırım ve beraberindeki heyet Damak zevkinin birinci adresi İbrahim Ocak Şark Sofrasını ziyaret etti.

Yeni Habipler Mahallesi’nde bulunan Damaklarda unutulmaz lezzetler bırakan Ünlü sanatçı İbrahim Ocak’ın işlettiği İbrahim Ocak Şark Sofrası önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. İbrahim Ocak Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ocak tarafından karşılanan Başkan Taşkın, bir birinden lezizi kebapları yapan ustalardan yöresel ürünler ve işletme hakkında bilgi aldı.



İncelemelerin ardından işletme sahibi İbrahim Ocak ve bir birinden leziz kebapları yapan ustaları tebrik eden Başkan Sinan Taşkın, Adıyaman, Şanlı Urfa ve Gazi Antep’in zengin yemek kültürü ile yöresel ürünlerinin harmanlandığı bu güzel lezzetleri üreten işletmelere ihtiyaç olduğunu belirterek, istihdam konusunda da önemli işlere imza atıldığını söyledi. Sultangazi de yerel halka iş olanağı sağlanmasının önemli olduğunun altını çizen Başkan Sinan Taşkın, Usta ellerde harmanlanan kebap çeşitlerini afiyetle tattı.



İşletme sahibi Ünlü ses sanatçısı İbrahim Ocak, konuklarını en iyi şekilde ağırladı. Ocak şunları söyledi. “Hijyene ve kaliteye çok önem veriyoruz. Kalifiye elemanlarımız ve dalında uzman ustalarımızla bir birinden leziz kebap, pide ve lahmacun çeşitlerimizle müşterilerimize unutulmaz tatlar sunuyoruz. Ev ortamında aile sıcaklığında konuklarımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün de konuğumuz İYİ Parti Sultangazi İlçe Başkanı Sayın Sinan Taşkın ve Başkan Yardımcısı Ömer Yıldırım ve beraberindeki heyeti ağırladık. Kendilerine en kalbi duygularımla teşekkür ederim” dedi.     
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat