İstanbul Şenkayalılar Derneği'nin Öncülüğünde Sünnet Şöleni Başladı

Okunma: 6771
Sultangazi 22 Haziran 2021 18:37
Videoyu Aç İstanbul Şenkayalılar Derneği'nin Öncülüğünde Sünnet Şöleni Başladı
A
a

İstanbul Şenkayalılar Derneği'nin öncülüğünde yapılan sünnet şöleni ile çocuklar erkekliğe ilk adımı attılar.

İstanbul Şenkayalılar Derneği'nin geleneksel hale getirmeye çalıştığı toplu sünnet şöleni büyük bir coşku ve heyecanla başladı. Minikler erkekliğe ilk adımı attılar. 



İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği, düzenlediiği ve geleneksel hale dönüştürmeye çalıştığı toplu sünnet şöleni başladı. Sultangazi'de ikamet eden ve maddi imkanı bulunmayan, 03 - 14 yaş arası çocuklar Şafak Tıp Merkezi'nde modern cerrahi yöntemlerle, ameliyat koşullarında ücretsiz olarak sünnet ettiriliyor. ücretsiz olarak gerçekleştirilen şölende çocuklara ufak hediyeler takdim ediliyor. 




İstanbul Şenkayalılar Derneği'nin organize ettiği sünet şöleninde anne babalar için erkek evlatlarının ilk mürüvvetini gördüğü, mutlu oldukları günlerden biri olarak hatıralarında kalacağını dile getiren İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman Şeker, Sultangazi'de yaşayan çocuklarımızın bu mutluluklarını paylaşmaktan buna vesile olmaktan çok büyük bir haz duyuyorum. Bu geleneğimiz inşallah bundan sonraki yıllarda da devam edecektir."dedi.
 
1000
icon
Mehmet 19 Temmuz 2021 02:32

Slm aleyküm 2 çocuğum sünnet etmek isti yorum nasıl yardımcı ola bilir siniz sultangazi yunusemre mh

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat