İstanbul Şenkayalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Okunma: 5771
Sultangazi 28 Haziran 2021 20:20
Videoyu Aç İstanbul Şenkayalılar Derneği Kongresi Yapıldı
A
a

Merkezi İstanbul'da bulunan, İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı coşkulu bir şekilde yapıldı.

Merkezi İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi'nde bulunan İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı coşkulu bir şekilde yapıldı.



Divan Başkanlığını Derneğin en yaşlı üyesinin yaptığı kongrede, Faaliyet ve Denetim Kurulları raporlarının okunmasının ardından yapılan konuşmalar sonrası Yönetim ve Denetim Kurulları ibra edildi. 



Dernek Başkanı Osman Şeker, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Şeker, " Yeni olmamıza rağmen büyük başarılara imza attık. Dernek yönetimi olarak Pandemi koşullarında üyelerimizi yanlız bırakmadık. dezanfektan, ıslak mendil, maske ve kolanya dağıtımı gerçekleştirerek hemşehrilerimizle dayanışma içerisinde olduk. Ramazan ayının iklimine uygun gıda kolileri dağıtarak, ihtiyaç sahiplerinin sofralarına ortak olduk. Sporcuya ve spora destek vererek gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına vesile olduk. Şenkaya ve bazı köylere forma yaptırarak karınca kararınca destek sunduk. Şenkaya'nın mülki ve idari amirlerini ziyaret ederek Şenkayanın sorunlarını masaya yatırdık. Çözüm önerileri sunduk. Hemşehrilerimizin sevincine de üzüntüsünde de ortak olmaya çalıştık. İstanbul Şenkayalılar Deneği'nin 1. Olağan kongresi hemşehrilerimize, dostlarımıza ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun " dedi. 

Konuşmanın ardından genel kurul için oylamaya geçildi. Mevcut Başkan Osman Şeker, delegelerin tümünün oyunu alarak güven tazeledi.





Yeni yönetim şöyle şekillendi

Osman Şeker Yönetim Kurulu Başkanı 
Özbay Kaygusuz Sekreter
Selçuk Kılıç Muhasip 
Av. Emrah Sağın Genel Başkan Yardımcısı
Gürsel Polat Genel Başkan Yardımcısı
Soner Bülbül Genel Başkan Yardımcısı
Turgay Polat Genel Başkan Yardımcısı
Semih Polat Gençlik Kolları Başkanı 
Emrah Boztaş Yönetim Kurulu Üyesi
Recep Eken Yönetim Kurulu Üyesi
Yakup Aydın Yönetim Kurulu Üyesi
Harun Öztürk Yönetim Kurulu Üyesi
Turgay Demir Yönetim Kurulu Üyesi
Mevlüt Erdoğdu Yönetim Kurulu Üyesi
Koşar Polat Yönetim Kurulu Üyesi
Gökhan Balcı Yönetim Kurulu Üyesi
Metin Kaya Yönetim Kurulu Üyesi
Gürses Polat Yönetim Kurulu Üyesi
Ayhan Şahan Yönetim Kurulu Üyesi







 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat