İstanbul Şenkayalılar Derneği Futbol Takımı Kuruldu

Okunma: 2425
Sultangazi 3 Ekim 2021 19:47
Videoyu Aç İstanbul Şenkayalılar Derneği Futbol Takımı Kuruldu
A
a

İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Futbol Takımı kuruldu. Bugün ilk antrenmana çıkan takım 7 kişilik guruplar halinde maç yaptı. Antrenmanda konuşan Genel Başkanı Osman Şeker, " İstanbul Şenkaya Derneği Futbol Takımıyla yeni bir yolculuğa çıkıyoruz" dedi.

Sultangazi Spor Kompleksinde İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Futbol Takımının kuruluşuna ilişkin açıklamaya, İstanbul Şenkayalılar Dernek Genel Başkanı Osman Şeker, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Polat, Genel Başkan Yardımcısı Soner Bülbül ve yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.



İstanbul Şenkayalılar Derneği’ne yeni bir branş kazandırdıkları için büyük bir mutluluk duyduklarını belirten İstanbul Şenkayalılar Dernek Genel Başkanı Osman Şeker, şunları söyledi: İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Futbol Takımı ile yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Bunun temelleri bugün aklımıza gelmiş değil. Kurulduğumuz günden bu yana gündemimizde olan bir konuydu. Sultangazi’de amatör Lig’de mücadele eden birçok kulüple temaslarımız devam ediyordu. Hatta yedi ayrı futbol takımına forma sponsorluğu yapmıştık. İstanbul Şenkayalılar Derneği’nin futbolla buluşan genç futbolcuların yolu açık olsun. Hayalinde Şenkaya olan genç çocukların elinden tutmak, desteklemek bu yola çıktığımız andan beri en büyük gücümüz oldu. İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Futbol Takımı ile Sivil Toplum Kuruluşu Futbol Takımlarının büyük ivme kazanacaklarının altını çizen Şeker, yeni takımın Şenkaya’mıza, İstanbul’umuza hayırlı uğurlu olması temennisinde” bulundu.
 










1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat