İsmail Akkaya'nın Annesi Tevide Akkaya Ameliyat Oldu

Okunma: 24136
Sultangazi 18 Mayıs 2023 12:26
Videoyu Aç İsmail Akkaya'nın Annesi Tevide Akkaya Ameliyat Oldu
A
a

Adıyaman ' Gerger Dernekler Federasyonu Başkan Vekili, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi bir önceki dönem Belediye Meclis Üyesi İsmail Akkaya'nın annesi Tevide Akkaya (74) Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi / Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat oldu.

Ziyaretçi akınına uğrayan İsmail Akkaya’yı yalnız bırakmayan Adıyamanlı hemşerileri Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi / Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne akın etti. İsmail Akkaya sosyal medya Facebook hesabından yaptığı paylaşımda annesinin başarılı bir operasyon geçirdiğini duyurdu.

İsmail Akkaya, annesi Tevide Akkaya'nın (74)  sağlık durumunun iyi olduğunu, emeği geçen bütün hastane personeline ve ziyaret eden dostlarına akrabalarına çok teşekkür ettiğini söyledi.  
 
Yaşam Gazetesi ailesi olarak Tevide Akkaya (74) teyzemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediyoruz. Ayrıca arkadaşımız, dostumuz İsmail Akkaya ve Akkaya ailesine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat