İBB Heyeti Anadolu Konfederasyonu’nu Ziyaret Etti

Okunma: 6006
Sultangazi 31 Ocak 2023 16:28
Videoyu Aç İBB Heyeti Anadolu Konfederasyonu’nu Ziyaret Etti
A
a

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sivil Toplum Örgütleri Koordinasyon Birimi Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretlerini hız kesmeden devam ettiriyor. İBB Koordinasyon Birimi'nin bugünkü durağı Anadolu Konfederasyonu ANA- KON oldu.

Anadolu Konfederasyonu ANA- KON merkezinde gerçekleşen ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Sivil Toplum Kuruluşların durumu ve faaliyetleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.



Anadolu Konfederasyonu ANA- KON Genel Başkanı İbrahim Ayberk ve Anadolu Konfederasyonu ANA- KON Genel Başkan Vekili Av. Ali Acar’ın hazır bulunduğu ziyarette Genel Başkan İbrahim Ayberk şunları söyledi. “ Nazik ziyaretlerinden dolayı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sivil Toplum Örgütleri Koordinasyon Birimi ve İBB yönetimine teşekkür ederim. Sivil Toplum Kuruluşlarına verdikleri önemi takdirle karşılıyor, demokrasi, özgürlük ve adalet yolunda attıkları olumlu adımları destekliyoruz” dedi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sivil Toplum Örgütleri Koordinasyon Birimi yöneticileri sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten dolayı Anadolu Konfederasyonu ANA- KON Genel Başkanı İbrahim Ayberk ve Anadolu Konfederasyonu ANA- KON Genel Başkan Vekili Av. Ali Acar’a teşekkür etti.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat