Hüseyin Kurkut ve Mustafa Kamar'dan Dayanışma Kampanyası'na Destek

Okunma: 3507
Sultangazi 27 Ekim 2021 18:35
Videoyu Aç Hüseyin Kurkut ve Mustafa Kamar'dan Dayanışma Kampanyası'na Destek
A
a

Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşlarının basın mensubu Oscar Melih, için başlatmış olduğu " Senin de Bir Evin Olsun" Kampanyası'na ASİAD Başlan Vekili Mustafa Kamar ve Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut'tan destek geldi.

Günlerdir Sosyal Medya da gündem olan, Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşlarının başlatmış olduğu “ Senin de Bir Evin Olsun” kampanyasına destekler artarak devam ediyor. Son olarak Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkan Vekili, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kamar ve Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut kampanyaya destek vererek hemşerilerine sahip çıktı.



Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut şunları söyledi. “ Sivil toplum kuruluşlarının asil görevi yardımlaşma ve dayanışmadır. Bir hemşerimiz zorda ve darda kalmışsa ona yardım etmek, elinden tutup kalkınmasına katkıda bulunmak bir zorunluluktur. Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşlarımızın başlatmış olduğu “ Senin de Bir Evin Olsun” Kampanyası isabetli bir karardır. Bu kampanyaya destek vermek bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Oscar Melih kardeşimiz inşallah bir an önce hayal ettiği eve kavuşur” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat