Harun Üstündağ, Sosyal Medyada Patladı

Okunma: 5145
Sultangazi 16 Ocak 2022 00:13
Videoyu Aç Harun Üstündağ, Sosyal Medyada Patladı
A
a

Tampark Dış Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Harun Üstündağ, Sosyal Medya Facebook hesabından biraz sitem, serzeniş, gayrısı isyan niteliğinde bir paylaşım yaptı.

Harun Üstündağ’ı biri veya birileri kırmış olmalı ki zehir zemberek bir paylaşımda bulundu. “ 12 yaşında ayağında kara lastikle gurbete çıkıp, yarı aç yarı tok, bekâr odalarında yatmış, iki pırlanta evladını alın teriyle büyütmüş ülkesine, insanlığa faydalı olsunlar diye emek harcamış, bu isteklerinin dışında başka bir gayesi olmamış biridir Harun Üstündağ. Bizim karakterimizde çıkar, menfaat yoktur. Ben rahmetli Muhtar İsmail Hakkı Üstündağ’ın oğluyum. ( Anlayana İstinaden) diyerek noktalamış.



Bilindiği üzere çoğumuz birçok nedenden ötürü memleketini, yerini yurdunu terk etmiş Anadolu insanlarıyız. Memleketimizden göç ederken bir çoğumuz bir eski püskü valiz, birkaç çamaşırla birlikte metropol diye adlandırdığımız şehirlere göçmüşüz. Memleketimizden göç ederken kendi kültürümüzü, yaşam biçimimizi, geleneklerimizi, göreneklerimizi, sosyal yapımızı da birlikte getirmişiz bu uçsuz bucaksız şehirlere. Anadolu’nun o saf temiz kültürü ile batının yoz kültürü arasında bocalayıp dururken, birçok tertemiz insan o yoz kültürün büyüsüne kapılarak yok olup gitti.



Dört elle o tertemiz Anadolu kültürüne sarılmaya devam edenler, sivil toplum kuruluşunda örgütlenenler kendilerini ve çocuklarını yoz kültüre karşı koruyabildiler. Namı değer Rahmetli Muhtar İsmail Hakkı Üstündağ’ın oğlu,  Tampark Dış Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Harun Üstündağ’da vatana, millete faydalı pırıl pırıl iki evlat büyüterek yoz kültürün karşısında dimdik ayakta durmayı başaran ender kişilerdendir.

Bugün yaptığı işte birçok insan ekmek yemekte, istihdama katkıda bulunmaktadır. Yerli ve milli Tampark Dış Aydınlatma işiyle uğraşmakta İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok il ve ilçelerinde alın teri dökmektedir. Vatanını seven, bayrağına aşık, yalandan dolandan uzak durmaya çalışan, evlatlarının geleceği için gece gündüz demeden emek harcayan, mütevazi, ahlaklı bir kişidir.

İşte Harun Üstündağ’ın o serzeniş dolu paylaşımı.
“🇹🇷12 YAŞINDA  AYAĞINDA KARA LASTİKLE GURBETE ÇIKIP  YARI AÇ YARI SUSUZ BEKAR ODALARINDA  BÜYÜMÜŞ  İKİ PIRLANTA EVLADIMI  ALIN TERİYLE  BÜYÜTMÜŞ  HAYATA İNSANLARA FAYDALI OLMAKTAN BAŞKA DÜŞÜNCESİ OLMIYAN BİRİDİR HARUN  ÜSTÜNDAĞ  BİZİM KAREKTERİMİZDE  ÇIKAR MENFAAT YOKTUR  BEN RAHMETLİ  İSMAİL HAKKI ÜSTÜNDAĞ MUHTARIN OĞLUYUM  (Anlıyana istinaden )”
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat