Fatma ve Yunus Çifti Rüya Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdiler

Okunma: 2861
Sultangazi 28 Mart 2022 01:10
Videoyu Aç Fatma ve Yunus Çifti Rüya Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdiler
A
a

Sultangazi’nin tanınmış ailelerinden Medine ve Ramazan Çelik çiftinin dünyalar güzeli kızları Fatma Çelik, Zekiye ve Mehmet Arpaç çiftinin yakışıklı oğlu Yunus Arpaç dillere destan bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Genç çiftin muhteşem düğün töreni 27 Mart Pazar akşamı Sultangazi’nin en nezih mekanlarından biri olan, Nota 1 Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Düğün merasiminde Sultangazi başta olmak üzere İstanbul’un birçok ilçesinden ve Adıyaman’dan çok sayıda davetli katıldı.  



 
Sultangazi’nin tanınmış iş insanları ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisinin katıldığı düğün töreni genç çiftin alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak dans etmesiyle başladı.  Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti. Genç çifti en güzel anlarında arkadaşları da yalnız bırakmadı. Davetliler orkestranın çaldığı birbirinden güzel şarkılar eşliğinde eğlenirken, Çelik ve Arpaç Ailesi misafirlerle tek tek ilgilendi.


 
Genç çiftin mutluluğuna ortak olan davetliler takı merasiminde adeta bir birleriyle yarıştı. Çelik ve Arpaç aileleri masaları tek tek dolaşarak konuklarıyla ilgilendi. Fatma ve Yunus Arpaç çiftinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bizlerde genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 




































 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat