Erdem Yılmaz, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Okunma: 33756
Sultangazi 12 Mart 2023 17:13
Videoyu Aç Erdem Yılmaz, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
A
a

Sultangazi’nin genç iş insanı Parıltı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Yılmaz, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Erdem Yılmaz, Başarılı Çalışmalarından Dolayı AK Parti
 
AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı genç girişimci Erdem Yılmaz, “Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın başarılı çalışmalarından dolayı AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olarak aldığım kararı siz değerli dostlarımla paylaşmaktan onur duyarım” dedi.
 
Gençlere Işık Olmak İçin Yola Çıkıyorum
 
Genç iş insanı Erdem Yılmaz, gençlere ışık olacak bir profil sergileyerek ilçemize, ülkemize ve gençlerimize huzurlu, mutlu yarınlar hazırlamak gayretinde olacağım. AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Erdem Yılmaz, “Aday Adayı olmamda en büyük etken aziz şehrimizde birliği, kucaklaşmayı, muhabbeti tesis etmeyi, halkımızın tüm fertlerinin her daim ulaşabileceği, memleketimizin sorunlarını her platformda savunabilecek, gençlere ışık olacak bir profil sergileyerek şehrimize ve gençlerimize huzurlu yarınlar hazırlamak gayretidir” dedi.
 
Erdem Yılmaz Dualarınızı Bekliyorum

Bu kutlu yürüyüşümüzde yanımda olmanızı mücadeleme destek vermenizi bekliyorum. Genç bir kardeşiniz olarak hepinizden önce duanızı sonra da bu büyük ve kutlu yürüyüşümüzde yanımızda olmanızı bekliyorum. Hepinizi en kalbi duygularımla, muhabbetle hürmetle selamlıyorum” dedi.
 
 
 
 
1000
icon
Ali İsmihan 18 Mart 2023 13:09

Erdem bey seni destekliyoruz

0 2 Cevap Yaz
Şerif kocataş 13 Mart 2023 02:14

Hayırlı olsun Erdem Sanada bu yakışır

0 2 Cevap Yaz
Erdem YILMAZ

Teşekkür ederim değerli abim, Allah razı olsun.

0 1
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat