Dünya Çevre Günü Yeşilay Sultangazi Şube Başkanlığı Önderliğinde Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Okunma: 4810
Sultangazi 4 Haziran 2022 16:55
Videoyu Aç Dünya Çevre Günü Yeşilay Sultangazi Şube Başkanlığı Önderliğinde Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı
A
a

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Yeşilay Sultangazi Şube Başkanlığı, Kaymakamlık, Sultangazi Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bir dizi etkinlikle kutlandı.

Yeşilay Sultangazi Şube Başkanlığı, Sultangazi Kaymakamlığı, Sultangazi Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlikte birçok katılımcı doğaya bırakılan atıkları toplayarak günün anlam ve önemine katkı sundu. Hazırlanan alanda katılımcılara çevre ile alakalı sunumlar yapıldı. 



Sultangazi’de insanlara çevre bilincini aşılamak için buna benzer etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirten Yeşilay Sultangazi Şube Başkanı İsmail Yalçın, Çevresi, sokakları, caddeleri ve çehresi daha temiz, yaşanılır bir Sultangazi için bu tarz etkinliklere büyük önem veriyoruz. Çevremize, doğamıza ve Sultangazi’ye sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.



Yalçın, ortaklaşa düzenlediğimiz Dünya Çevre Günü  etkinliğinden dolayı, Sultangazi Kaymakamı Sayın Uğur Kalkar’a, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a ve İlçe Emniyet Müdürü Turan Çelik’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 








 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat