Drejan Merkez Koşarlar Derneği’nin Depremzedeler İçin Yardım Çalışmaları Devam Ediyor

Okunma: 6287
Sultangazi 13 Şubat 2023 22:53
Videoyu Aç Drejan Merkez Koşarlar Derneği’nin Depremzedeler İçin Yardım Çalışmaları Devam Ediyor
A
a

Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım ve yönetiminin depremzedelere yönelik başlattığı yardım kampanyası ve arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği 3 TIR gıda, giyecek ve hijyen maddelerini Adıyaman’a ulaştırdı.



Depremden sonra hemen Adıyaman’a giden Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım ve beraberindeki heyet enkaz altında yaşam mücadelesi veren depremzedelere yardım etti.  



Başkan Ramazan Yıldırım şu açıklamayı yaptı.

Depremin yaşanmasının ardından yönetim kurulu olarak toplandıklarını ve kriz masası oluşturduklarını ifade eden Yıldırım, “topladığımız üç tır yardımı Adıyaman’da AFAD'la temasa geçerek teslim ettik. Adıyaman’da enkaz altındaki vatandaşlarımızı kurtarmak için çok büyük çaba harcadık. Tanıdıklarımızın acısını paylaştık. Onların acılarına ortak olduk. Hemşerilerimize desteğimiz bununla sınırlı değil. Dernek olarak yardımlarımız devam edecektir” dedi.   
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat