DREJAN MERKEZ KOŞARLAR DERNEĞİ FEDERASYON OLMA YOLUNDA İLK ADIMI ATTI

Okunma: 16170
Sultangazi 16 Ekim 2022 12:11
Videoyu Aç DREJAN MERKEZ KOŞARLAR DERNEĞİ FEDERASYON OLMA YOLUNDA İLK ADIMI ATTI
A
a

Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım önderliğinde kahvaltı programında bir araya geldi. Yıldırım, Drejan Merkez Koşarlar'ın daha büyük düşünme zamanının geldiğini dile getirerek, federasyon oluşumu için düğmeye bastıklarını söyledi.


Drejan Merkez Koşarlar Derneğinde gerçekleşen Federasyon buluşmasında Dernek Başkanı Ramazan Yıldırım Başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu Üyeleri eksiksiz katıldı. Tüm üyelerin demokratik bir şekilde düşüncelerini ifade ettiği toplantı çok verimli geçti. Başkan Ramazan Yıldırım, Drejan Merkez Koşarlar'ın daha büyük düşünme zamanının geldiğini dile getirerek, üyelerimizin ortak kararıyla federasyon olma yolunda önemli bir adım atmış bulunuyoruz” dedi.





Başkan Yıldırım, “ Beş dernek federasyon çatısı altında toplanarak çalışmalarına devam edecek. Büyük bir nüfusa sahip olan Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği istek ve taleplerinin karşılanması için daha etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürecek. Kimsenin arka bahçesi olmadan yıllardır kendi ayakları üzerinde onurluca duran Koşarlar Derneği bundan sonrada federasyon olarak yoluna devam etme kararlılığını sürdürecek. Onurlu duruşunda hiçbir zaman taviz vermeyecek” dedi.


1000
icon
Hasan yağız 16 Ekim 2022 17:10

Selam .. dernek ismi koşarlar dir düzeltilmesi rica olunur.

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat