Dağlar Çay Bahçesi Normalleşmeyle Birlikte Hizmet Vermeye Başladı

Okunma: 11775
Sultangazi 11 Haziran 2021 15:57
Videoyu Aç Dağlar Çay Bahçesi Normalleşmeyle Birlikte Hizmet Vermeye Başladı
A
a

Sultangazi'nin sevilen ismi tarafından işletilen Dağlar Çay Bahçesi kontrollü normalleşmeyle birlikte yeniden hizmet vermeye başladı.

Sultangazi’nin tarihi dokusu, Mimar Sinan’ın Mağlova Su Kemeri, Ali bey Barajı’nın maviliği ve Mimar Sinan Kent Ormanının görsel şölenini bir arada sunan Dağlar Çay Bahçesinde çay keyfi Sultangazilileri bekliyor.  



İşletmecilerin korona virüs önlemleri kapsamında hizmetine ara verdiği Dağlar Çay Bahçesi yeni normalleşme süreciyle birlikte tekrar misafirlerini ağırlamaya başladı. Pandemi kuralları çerçevesinde hizmet vermeye başlanan tesiste öncelikle gelen misafirlerine en iyi hizmeti sunabilmek için kalifiye elemanlar ve usta aşçılarla hizmet veriyor. Masa oturma düzeninin de sosyal mesafe kuralları çerçevesinde planlandığı Dağlar Çay Bahçesi Alibey Barajı’nın manzarasını ayaklar altına seriyor.



Sultangazi İlçesinin tarihi dokusu, Mimar Sinan’ın eşsiz eseri Moğlava Su Kemeri, Alibey Baraj'nın maviliği ve Mimar Sinan Kent Ormanının görsel şölenini bir arada sunan Dağlar Çay Bahçesi Sultangazilileri bekliyor. Sultangazi’nin sevilen iş insanları tarafından işletilen tesis zengin yiyecek ve içecek seçenekleri, renkli konsepti, ile Pazar hariç haftada 6 gün sabah 09.00 akşam 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.



Sabahları serpme organik kahvaltı çeşitleriyle, sevdiklerinizle birlikte doğanın eşsiz güzelliği eşliğinde güzel bir güne merhaba diyebilir, toplantılarınızı davetlerinizi bu mekanda organize edebilirsiniz. Keyif içerisinde nargilenizden içebilir, temiz hava ve bol oksijen eşliğinde kahvenizi çayınızı sevdiklerinizle birlikte yudumlayabilirsiniz.







1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat