CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar, CHP İlçe Başkanı Murat Poyraz İle Görüştü

Okunma: 10835
Sultangazi 25 Mart 2023 22:20
Videoyu Aç CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar, CHP İlçe Başkanı Murat Poyraz İle Görüştü
A
a

Sultangazi'de Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adaylığı bulunan, İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevini layıkıyla yürüten, Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon Başkanlığını yapan Av. Ali Acar, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylık başvurusunun ardından ilk ziyareti CHP Sultangazi İlçe Başkanlığına gerçekleştirdi.

Sultangazi’de 2015 tarihinde yapılan yerel yönetim seçimlerinde CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı gösterilen Av. Ali Acar, beklenenin çok üstünde oy alarak CHP’nin sesini dört bir yana duyurmuştu. Daha sonra CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan Acar, gösterdiği üstün performans sayesinde Adıyaman İlinde Milletvekili Aday Adayı olarak gösterildi. Sivil Toplum Kuruluşlarının unutulmaz ismi Av. Ali Acar uzun yıllar Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanlığını yürüttü.



Kalabalık bir ekiple birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz’ı makamında ziyaret eden Av. Ali Acar, İlçe örgütünden destek istedi. Av. Ali Acar, “ Önemli olanın bireysel istekler değil; 14 Mayıs’taki seçimin Millet İttifakı’nın lehine bitmesi olduğunu da savunan Acar, “Biz de bunun için çok çalışacak, çabalayacağız. Partim beni Sultangazi Belediye Başkan Adalılığıyla onurlandırdı, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı gibi önemli bir görevle onu re etti. 14 Mayıs genel seçimlerde Milletvekili adayı olabilmek için aday adaylık başvurumu yapmış bulunuyorum. Partimin ve örgütümün teveccühü ile inşallah Milletvekili adayı olarak gösterilirim. Desteklerini esirgemeyen Tüm Örgütüme, 13 Cumhurbaşkanı Adayım Sayın Kemal Kılıçdarğluna şimdiden teşekkür ederim” dedi.   






 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat