Canbeyler Geleneksel Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

Okunma: 4906
Sultangazi 26 Eylül 2022 08:21
Videoyu Aç Canbeyler Geleneksel Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi
A
a

Tüm Canbeyler Derneği geleneksel kahvaltı programında bir araya geldi. Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sultangazi ilçesinin en aktif hemşeri dernekleri arasında yer alan Tüm Canbeyler Derneği merkezi Sultangazi 50. Yıl Mahallesinde bulunan dernek lokalinde Tüm Canbeyler Dernek Yöneticisi Ramazan Yılmaz ev sahipliğinde gerçekleştirilen geleneksel kahvaltıya çok sayıda Canbeyli katıldı.



Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada “ Bu kadar güzel ve bu kadar coşkulu bir aile olduğumuz için çok mutluyum. Her ay olduğu gibi bu ay da dernek üyelerimizi ve Canbeyleri birleştirmek için düzenlediğimiz geleneksel kahvaltı programımıza hoş geldiniz safalar getirdiniz. Bu günkü kahvaltı programının ev sahipliğini derneğimizin yönetim kurulu üyesi değerli arkadaşımız Ramazan Yılmaz yapmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu güzel geleneği sürdürmeye birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye dostluğumuzu artırmaya devam edeceğiz” dedi.  






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat