Cahit Altunay İkinci Tur İçin Sultangazi'yi Karış Karış Geziyor

Okunma: 7431
Sultangazi 25 Mayıs 2023 22:51
Videoyu Aç Cahit Altunay İkinci Tur İçin Sultangazi'yi Karış Karış Geziyor
A
a

28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu nedeniyle Sultangazi'yi karış karış gezen Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı Cahit Altunay, halktan büyük destek gördü.




Türkiye, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu bekliyor. Siyasi partiler de vatandaşları ziyaret ederek partilerinin adaylarına destek istiyor. Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı Cahit Altunay, İlk olarak Sultangazi 50. Yıl Mahallesi C Caddesi’nde bulunan Kalyon Hamam’ını ve mahalle esnafını ziyaret etti. 


 
İkinci olarak merkezi Sultangazi 50. Yıl Mahallesinde bulunan Şah Hatayı Cemevi Başkanı Turan Güner'i ziyaret etti. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşmede sıcak çaylar içildi. Sultangazi’nin dünü ve bugünü konuşuldu. Alevi vatandaşların karşılaştığı sorunların konuşulduğu görüşmede güzel temennilerde bulunuldu.


 
Sultangazi 50. Yıl Mahallesinde bulunan Malatya Kamıştaşlar, Derneği’ni ziyaret eden Cahit Altunay, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için dernek yöneticilerden destek istedi.


 
Son olarak Sultangazi 50. Yıl Mahallesi B Caddesi’nde bulunan bir aileye ev ziyaretinde bulunan Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı Cahit Altunay, kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Altunay’ı halk bağrına bastı.






 
,  
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat