CAHİT ALTUNAY BASİAD KAHVALTISINA KATILDI

Okunma: 6380
Sultangazi 20 Ekim 2021 21:28
Videoyu Aç CAHİT ALTUNAY BASİAD KAHVALTISINA KATILDI
A
a

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, Batı Karadeniz İş İnsanları Derneği'nin organize ettiği kahvaltı programına katıldı.

Kahvaltı Programında konuşan Altunay, şunları söyledi. “AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı olmanın gururunu öncelikle her şekilde hissettiğimi bu sorumluluk ve gururun omuzlarımızdaki yükün farkında olduğumuzu dile getirmek isterim. Ancak hissettiğimizi dile getirerek değil, yapacaklarımızla inşallah önümüzdeki süreçte hissettireceğiz. Hizmet standartlarının eksilmesine müsaade etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da bizlere takdir buyurduğu ve kongre salonunda da yüksek sesle dile getirdiğimiz şekliyle önce 2023 genel seçimleri ardından da 2024’te yapılacak yerel seçimlerde de sandıkları patlatmak niyetiyle olacaktır Sivil toplum kuruluşların önemini en iyi kavrayan bir partiyiz. Burada gördüğüm kadarıyla onlarca sivil toplum kuruluşun temsilcisi var.  Hepinizi yapmış olduğu güzel çalışmalardan dolayı kutluyorum. Bu kahvaltı programını organize eden sevgili Alahattin Adak kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.



Batı Karadeniz İş İnsanları Derneği’nde düzenlenen kahvaltı programına Cahit Altunay’ın yanı sıra Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu Başkanı Mevlüt Kandemir, Bartın Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Yılmaz, Zonguldak Sanayici İş Adamları Dernek Başkanı Necdet Tıskaoğlu, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ece, Sultangazi Sinop Dernek Başkanı Servet Başoğlu, İstanbul Sultangazi Zonguldaklılar Dernek Başkanı Şenol Birol Kabarık, Sultangazi Kastamonulular Dernek Başkanı Sadık Arslan ( KASDER) ve Batı Karadeniz İş İnsanları Dernek Başkanı Alahattin Adak katıldı. 


 
Batı Karadeniz İş İnsanları Dernek Başkanı Alahattin Adak, yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kahvaltı programına katılan konuklarına teşekkür etti. 
 


 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat