Cahit Altunay, Ayhan Güler'i Hasta Yatağında Ziyaret Etti

Okunma: 6018
Sultangazi 15 Haziran 2022 19:11
Videoyu Aç Cahit Altunay, Ayhan Güler'i Hasta Yatağında Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, evinde tedavi gören Sultangazi'nin Kanaat önderi Tayfun Güler'in amcası Ayhan Güler'i hasta yatağında ziyaret etti.

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, Ayhan Güler’e acil şifalar dileyerek geçmiş olsun temennilerini iletti. Hasta yakını Sultangazi’nin kanaat önderi Tayfun Güler, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cahit Altunay’a teşekkür etti.   




Hastalıkta, sağlıkta biz insanlar içindir diyen Altunay, “ Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanede ve evde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek onlarla hemhal olmaya çalıştık. Hasta ve yakınlarına moral ve motivasyon vermek için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız. Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.



Sultangazi’nin kanaat önderi Tayfun Güler, Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay’a teşekkür ederek ayağınıza sağlık dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat