Bu Coşku Yeniden Refah Partisini İktidara Taşır

Okunma: 4404
Sultangazi 9 Haziran 2022 11:09
Videoyu Aç Bu Coşku Yeniden Refah Partisini İktidara Taşır
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Olağan haftalık Yönetim Kurulu Toplantısını büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Sultangazi’deki coşku ve heyecanın iktidara yürüyüşün ilk adımı olduğunun sinyalini verdi. Yönetim Kurulunun eksiksiz katıldığı toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ayakta alkışlandı.



Halkımızın Tek Kurtuluş Yolu, Yeniden Refah İktidarıyla Gerçekleşecek

“Zamların yağmur gibi yağdığı, hayat bağlılığın önüne geçilemediği, akaryakıt fiyatlarının tavan yaptığı, doların başını alıp gittiği zorlu bir süreçten geçiyoruz. Dar gelirli perişan, asgari ücretli yoksulluk sınırının altında, emekli nefes alamıyor diyen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Kul çözüm önerisini şöyle” açıkladı.



Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın söylediği gibi “ Acı reçetelerle bu olumsuzlukların önüne geçemesiniz. Her şeyden önce güven ve istikrar lazım. Bu halk kararını verdi güven ve istikrarı Yeniden Refah Partisinde görüyor, gerçeklerin ibresi bu yönde. Tarıma ve üretime dayalı bir ekonomik model olmadan bu işin altından kalkılmaz. Katma değeri yüksek teknolojik ürünler üretim ve istihdama dayalı bir model geliştirmeli. Bunları tesis etmeden ekonomi düzelmez. Bunların hepsi Yeniden Refah İktidarında ancak gerçekleşebilir demişti. Nitelimde bu gerçekler artık gün gibi aşikârdır. Saklanacak gizlenecek bir tarafı kalmamıştır” dedi.


Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın dediği gibi Halkımız güven ve istikrarı bizim partimizde arıyor. Halkımız’ın teveccühü bu yönde. Bizlerde bu coşku ve heyecanla olağan yönetim kurulu toplantılarımızı iktidara yürüyüşün ilk adımı olarak değerlendiriyoruz. Büyük yangınlar küçük kıvılcımdan çıkar. Biz o kıvılcımı Sultangazi’den başlatıyoruz” dedi.

 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat