Beşyıldız Çiçekçilikten Alacağınız Çiçeklerle Sevdiklerinizi Mutlu Edin

Okunma: 2762
Sultangazi 31 Mart 2021 04:12
Videoyu Aç Beşyıldız Çiçekçilikten Alacağınız Çiçeklerle Sevdiklerinizi Mutlu Edin
A
a

Beşyıldız çiçekçilikten alacağınız çiçekler ile sevdiklerinizin en özel ve en mutlu anlarında onların yanında olduğunuzu ve mutluluklarına ortak olduğunuzu hissettirebilirsiniz.

Sevdiklerinizi Değerli Olduklarını Hissettirin

Sevdiklerinizi çiçeklerle mutlu edin onlara değerli olduklarını hissettirin. Beşyıldız çiçekçilik sevdikleriniz için özel olarak hazırladığı bir birinden güzel çiçeklerle sizin mutluluğunuza mutluluk katıyor. Bir kutlamaya mı gideceksiniz, bir arkadaşınızı, bir dostunuzu tebrik etmek mi istiyorsunuz mutlaka beşyıldız çiçekçiliğe uğrayarak en güzel çiçeklerden seçiminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.



İsterseniz Orkidelerle Sevdiklerinizi Sevindirin

Sevdiklerinizin bu özel anlarında onlara sunacağınız en masum ve en değerli hediye elbette onlar içi özel hazırlanan şık sunuma sahip aranjman seçimleridir. Bu seçimlerde kimi zamanda muhteşem güzelliği ve narinliği ile dikkat çeken orkideler kimi zamanda ise kırlara davet eden ve doğanın kalbini sunan çiçek çalışmalarına yer açılıyor. Bunların yanı sıra sevdiklerinize sunabileceğiniz. Bakımı son derece kolay olan saksı çiçeklerini de tercih edebilirsiniz.



Beşyıldız Çiçekçilikle Dostluklarınızı Ölümsüzleştirebilirsiniz

Sevdiklerinizin yeni bebek sevinçleri için, iş terfi ya da yeni iş tebriklerinde veya doğum günleri gibi birçok özel gün için yapabileceğiniz gönderimler için öncelikle aranjman seçimini yapmanız gerekir. Birçok bütçeye uygun olarak hazırlanan çalışmalardan hem onların beğenisine hitap edecek hem de bütçenize uyun olan aranjman seçimini yaparak satın almanız yeterli. Gönderim tarih ve saatini belirleyerek de teslimat ile ilgili tüm detayı sunabilirsiniz.



İlhami Yıldız, “Bize Ulaşmanız Yeterli”

Profesyonel tasarım garantisi verdiklerini belirten Beşyıldız Çiçekçilik Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Yıldız, "Tüm kutuda Gül ürünlerinde, kız isteme buketi, Yapay çiçek ve Bebek çiçeklerinde ve çikolata çeşitlerinde bir birinden güzel seçenekler bulabilirsiniz. En taze gülleri en güzel kutularla buluşturup, sizler için hazır hale getiriyoruz. Kişiye Özel tasarımlarımızla çeşit çeşit çiçeklerimizi beğeninize sunuyoruz. Müşterilerimiz İster İş yerimize gelerek ister telefon ile irtibata geçerek adres bilgisi vermeleri halinde istedikleri çiçekleri ve Çikolataları en kısa sürede teslim ediyoruz... Kız isteme, söz, nişan ve en özel günlerinizde en şık tasarıma sahip çiçeklere ve çikolatalara uygun fiyatlarla sahip olmak için bize ulaşmanız yeterli" ifadelerini kullandı.
 

 
Adres: Uğur Mumcu, Muhsin Yazıcıoğlu Cd No:83, 34270 Sultangazi/İstanbul
Telefon: (0212) 475 81 25




1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat