Başkan Yasin Kul, Gönüllere Dokunuyor

Okunma: 3987
Sultangazi 5 Haziran 2022 15:14
Videoyu Aç Başkan Yasin Kul, Gönüllere Dokunuyor
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Sultangazi'nin dört bir tarafında gerçekleştirdiği ziyaretlerle küçük çocukları sevmeyi, onlarla konuşup eğlenmeyi ihmal etmedi.

Hafta sonu 15 Temmuz şehitler meydanında kurulan üye standını ziyaret eden Başkan Kul, alanda oyun oynayan çocuklarla yakından ilgilendi. Kul, çocukların sağlık durumu, eğitim ve gelişim durumu ile ilgili annelerinden bilgi aldı. Keyifli anların yaşandığı buluşmada Başkan Kul, çocuklarla bir süre sohbet edip, hediyeler verdi.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, hafta sonu İlçe Başkan Yardımcılarıyla birlikte birçok ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette ailelerin sorun ve taleplerini dinleyen Kul vatandaşlarla yakından ilgilendi. Yasin Kul, “ Vatandaşlarımızın bir gün değil, her gün yanlarında olduklarını vurgulayan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Hayat mücadelesi zor olan vatandaşlarımız kimsesiz olduklarını düşünmesinler. Bizler her zaman onların yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Yeniden Refah Partisi sizler için var, sizlerin yanında olmaya da devam edecektir” dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat