Başkan Ramazan Altan, Hortum ve Fırtına Felaketinin Yaşandığı Yayla Mahallesi'nde

Okunma: 4031
Sultangazi 21 Eylül 2021 20:22
Videoyu Aç Başkan Ramazan Altan, Hortum ve Fırtına Felaketinin Yaşandığı Yayla Mahallesi'nde
A
a

Sultangazi Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ramazan Altan, geçtiğimiz Cumartesi günü hortum ve fırtına felaketinin yaşandığı Sultangazi'nin Yayla Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Sultangazi Gelecek Partisi  İlçe Başkanı, Marmara Yayın Grubu İmtiyaz Sahibi Ramazan Altan, İlçe Başkan Yardımcıları ve beraberindeki Gelecek Partisi heyetiyle Sultangazi İlçesi Yayla Mahallesi’nde yaşanan hortum ve fırtına felaketi sonrası Yayla Mahallesine ziyaret gerçekleştirdi.





Geçtiğimiz Cumartesi günü hortum ve fırtına nedeniyle çatıları uçan, büyük maddi zararlara uğrayan Yayla Mahallesi halkıyla görüşen,  Sultangazi Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ramazan Altan, sosyal medyadan Sultangazi Belediyesi’ne ve esnaflara çağrıda bulundu. Gelecek Partisi Sultangazi ilçe Başkanlığının sosyal medya yoluyla basına attığı haber metnini olduğu gibi yayınlıyoruz.


 
YAYLA HALKI YARDIM BEKLİYOR
 
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanımız Ramazan Altan, öğle saatlerinde Yayla Mahalesi'ne giderek Cumartesi günü meydana gelen hortumda büyük çapta zarar gören evlerin sahipleriyle görüştü.



SULTANGAZİ BELEDİYESİ İLGİSİZ
Duygusal anların yaşandığı görüşmede afetzedelerin başta Sultangazi Belediyesi olmak üzere ilgili kurumlardan yeterli derece de yardım alamadıklarından dolayı zor durumda kaldıklarını başkanımız Altan'a ilettiler.



HALK BARINAK ARIYOR
Özelikle çatıların uçması sebebiyle evdeki eşyaların yağan yağmur da dolayı kullanılamaz halde olduğunu belirten vatandaşlar, çatısız evlerde kalma imkanları olmadığı için barınma sorunu yaşadıklarını kaydettiler.



4 TANE EV KULLANILAMAZ HALDE
İlçe Başkanımız Ramazan Altan, görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada; "Malesef mahallemizde 4 tane çok hasarlı evimiz var bazı aileler çoluk çocuk dışarda bekliyor. Eşyalarını ise komşularının ardiyelerine yerleştirmeye çalıştıklarını üzülerek gözlemledik" diye konuştu.



4 TANE EV SULTANGAZİ İÇİN 1 GÜNLÜK İŞ
Buradan iş adamlarına sesleniyorum!.
Ne olur. Bu ailelere yardımcı olalım.Kimse para pul istemiyor.Sadece evlerini yeniden yapabilecek inşaat malzemeleri ve ev eşyası istiyorlar.
Yardımcı olabilecek vatandaşlarımız bize özel den yazarak afetzedelerin bilgilerini alabilirler.
0532 567 88 98


 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat