Başkan Dediğin Böyle Olmalı

Okunma: 3291
Sultangazi 17 Mayıs 2022 10:22
Videoyu Aç Başkan Dediğin Böyle Olmalı
A
a

Genç, dinamik halk sevdalısı Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, günün her saatinde vatandaşlarla sohbet ederek, ülkenin sorunlarını anlatıp çözüm önerileri sunuyor.

Her saniyesini dolu dolu geçiren Yasin Kul, esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini aksatmadan rutin bir şekilde gerçekleştiriyor. Gittiği her yerde sevgiyle karşılanan Kul, büyüklerine saygıda kusur etmeyerek onları can kulağıyla dinliyor. Dinlediği vatandaşların sorunlarını not alan Yasin Kul, çözüm önerileriyle vatandaşın yüreğine su serpiyor.


Ramazan Ayı Bereket Ayı Oldu

Bütün ilçe başkanlarının hayalidir il başkanını, çok nadirde olsa Genel Başkanını ilçesinde ağırlamak. Yasin Kul, yaptığı çalışmalarla öylesine ses getirdi ki, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi sık sık Sultangazi’yi ziyaret etmeye başladı. Ramazan ayı boyunca her akşam Sultangazi 15 Temmuz şehitler meydanı başta olmak üzere Sultangazi’nin birçok Mahallesi’nde kurduğu üye standıyla çalışmalarını bir üst boyuta taşıyan Kul, halkın büyük teveccühünü kazanırken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın ziyaretiyle ilçedeki heyecanı doruk noktaya ulaştırdı.  


Çalışmalar Meyvelerini Veriyor

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe teşkilatı dur durak bilmeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, kapalı Pazar alanları başta olmak üzere İlçe Başkanı Yasin Kul, önderliğinde gerçekleşen bir birinden güzel çalışmalar halkın takdirini toplamaya devam ediyor. İstanbul ilçeleri arasında en çok üye sayısına sahip olan ilçeler sıralamasında zirvede oturan Sultangazi her geçen gün hedefini büyüterek yoluna devam ediyor.


O Bir Ağabey, O Bir Yol Arkadaşı

Teşkilatına verdiği önemle öne çıkan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, herkese örnek olmaya devam ediyor. Teşkilat mensuplarının her derdi, her sorunuyla yakından ilgilenen Kul, onlara bir ağabey şefkatiyle yaklaşıyor. “ Sağlam bireyler sağlam ve kaliteli toplumların oluşmasında etkili olurlar” önermesiyle hareket eden Kul, teşkilatın tüm üyelerine halkla iç içe olmalarını, halkın derdiyle sorunlarıyla ilgilenmelerini tavsiye ediyor. Halka tepeden bakan bir yaklaşımla değil, Halkın adamı olmak gerektiğinin altını çiziyor.


Bu Halk Ey İyisine Layık

Ekonomik çakmaz içerisinde çırpınan vatandaşlara çözüm önerileri sunan Kul, tek çarenin Yeniden Refah Partisi olduğunu söylüyor. Asgari ücretin eriyip gittiğini, ev kiraların asgari ücret seviyesine dayandığını söyleyen Yasin Kul, geçim derdinin tüm dertlerin önüne geçtiğini ifade ediyor. Emekli perişan, çalışan ücretli perişan, ev hanımları tenceresini kaynatamıyor, esnaf sattığı malı aynı fiyata rafa koyamıyor. Bu kadar dert ve sıkıntının olduğu bir yerde refahtan bahsetmek mümkün değil. Gelecek kaygısı taşaysan bu halk şaşırmış durumda. Bu sıkıntıların, bu dertlerin bitmesi için 94 ruhuna ihtiyaç var. Tek kurtuluş yolu Yeniden Refah Partisi’nin iktidarından geçiyor. Bu sıkıntıları bir tek Yeniden Rfah Partisi çözer diyor.  
   
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat