Bahat Hastanesi'nden Saray Şark Sofrasına Hayırlı Olsun Ziyareti

Okunma: 2206
Sultangazi 18 Mayıs 2022 14:22
Videoyu Aç Bahat Hastanesi'nden Saray Şark Sofrasına Hayırlı Olsun Ziyareti
A
a

Sultangazi Özel Bahat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bahat ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni adrese taşınan Saray Şark Sofrasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eski Edirne Asfaltından kentsel dönüşüm nedeniyle ayrılmak zorunda kalan, Sultangazililerin damak keyfi Saray Şark Sofrası Sultangazi 50. Yıl Mahallesi Orhangazi Caddesinde ki adresinde müşterilerini ağırlamaya başladı. Daha önce binlerce kişinin hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Saray Şark Sofrasının bugünkü konukları Sultangazi Özel Bahat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bahat ve yönetimi oldu.



Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Sultangazi Özel Bahat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bahat şunları söyledi. “ Sultangazi ve çevre ilçelerinin en seçkin mekânlarının başında gelen, hijyen ve müşteri memnuniyetini ilke edinen, tecrübeli ustalar ve kalifiye elemanlarıyla damaklara unutulmaz lezzetler sunan Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut’a ve kardeşlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Allah bol kazançlar nasip etsin. Yeni yerleri hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut’ta şunları söyledi. “Sultangazi’de sağlık sektörü denince ilk akla gelen Özel Bahat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hamza Bahat ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız iyi ki Sultangazi’nin en iyi hastanesisiniz” dedi. 




 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat