Av. Ali Acar Yarının Türkiye'sini Birlikte İnşa Edeceğiz

Okunma: 7561
Sultangazi 31 Mart 2023 22:01
Videoyu Aç Av. Ali Acar Yarının Türkiye'sini Birlikte İnşa Edeceğiz
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar, Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Av. Ali Acar, "Yarının Türkiye'sini demokrasi ve hukukun üstünlüğüne inanan milyonlarla birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi 2014 yerel yönetim seçimlerinde Sultangazi Belediye Başkan Adayı, Bir önceki dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı, Anadolu Konfederasyonu Kurucu üyesi olan Av. Ali Acar, CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.



Av. Ali Acar, sosyal medya Facebook hesabından “Yarının Türkiye’si için dünden daha çok çalışacağız 13. Cumhurbaşkanının halkın cumhurbaşkanı olması için çalışacağız” paylaşımında bulundu.



Sivil Toplum Kuruluşların büyük destek verdiği, halkın bağrından doğan, zor bir bölgede tüm zorluklara rağmen yıllardır canla başla çalışan. Örgütün ve CHP seçmeninin taktirini kazanan Av. Ali Acar’ın 14 Mayıs tarihinde yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olması bekleniyor. Adıyaman sivil toplum kuruluşlarının beklentilerine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun nasıl cevap vereceği merakla konusu oldu.   
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat