Av. Ali Acar, Millet İttifakını Güçlendiriyor

Okunma: 10247
Sultangazi 25 Ocak 2023 20:31
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Millet İttifakını Güçlendiriyor
A
a

Bir önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı, 2014 yerel yönetim seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar, Millet ittifakının başarısı için kolları sıvadı.



Akhan İplik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akkaya’nın ofisinde sanat camiasının önemli ismi Hakkı Nevzat Mente ile bir araya gelen Av. Ali Acar, yaklaşan genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Nevzat Mente’ye rozet takarak Millet İttifakına destek istedi.



Sanat camiasının önemli ismi Hakkı Nevzat Mente, takılan rozetten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek şunları söyledi. “ Değerli dostum, Hemşerim Av. Ali Acarın bize takdim ettiği rozet bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu rozeti hiçbir zaman yakamdan çıkarmayacağım. Av. Ali Acar’a göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Bu seçimde desteğimi millet ittifakına” dedi.



Bir önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı, 2014 yerel yönetim seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar ise şunları söyledi. “ Özgürlük, demokrasi ve adalet özlemimiz inşallah bu seçimlerde son bulacak. Parlamenter sisteme yeniden geçiş yaparak halkın refah ve mutluluğu artarak devam edecek. Var gücümüzle bunun için çalışıyoruz. Bugün Adıyaman’ımızın önemli sanatçılarından biri olan Hakkı Nevzat Mente kardeşimize rozetini taktık. Destek sözünü aldık. Millet ittifakına destek çığ gibi büyüyor. Umarım seçim ikinci tura kalmadan büyük bir farkla ilk Turda Millet ittifakın adayı ipi göğüsleyerek Cumhurbaşkanı olur” dedi.








 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat