Av. Abdurrahman Dursun Sultangazi'de Çok Değerli Bir Projeyi Daha Hayata Geçirdi

Okunma: 2572
Sultangazi 26 Mayıs 2023 13:05
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun Sultangazi'de Çok Değerli Bir Projeyi Daha Hayata Geçirdi
A
a

Sultangazi Belediyesi 2023'de İlçe merkezi ve mahallelerde birçok projeyi vatandaşın hizmetine sundu. Başlattığı onlarca projede ise çalışmalar devam ediyor. Başkan Dursun, bir birinden değerli projeleri hayata geçirerek ilçenin çehresini değiştirdi.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Malkoçoğlu ve İsmetpaşa Mahalleleri arasında yer alan Hayırlıoğlu Camii önünde inşa ettiği park Sultangazi’ye çok yakıştı. İsmetpaşa Mahallesi Hayırlıoğlu Camii’nin yanında bulunan geniş bir alanı yeşil alan ve gezinti parkuru haline dönüştüren Başkan Dursun, halkın büyük beğenisini kazandı. 
 

 
Başkan Dursun, “Yıllardır atıl vaziyette bulunan, Hayırlıoğlu Camii yanındaki boş araziyi Fazlı Hayırlıoğlu Parkı adıyla komşularımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sultangazi’mizin çocukları mutlu olsun diye, vatandaşımız sevgi ve hoşgörü içerisinde vakit geçirsin diye çalışıyoruz” dedi.


 
Sultangazi’yi cazibe merkezi haline getirecek projeleri bir bir hayata geçiren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi’ye kazandırdığı değerli projelerle dikkatleri üzerine çekiyor. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi’de İlçenin mimari yapısına uygun şekilde projelendirilen birçok projeyi daha önümüzdeki aylarda hayata geçirmeye hazırlanıyor.  

1000
icon
Ali 29 Ekim 2023 19:10

Alınan kararlar iskiarsa

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat