Av. Abdurrahman Dursun, Deprem Bölgesine Yeni İş Makineleri Gönderdi

Okunma: 5448
Sultangazi 25 Şubat 2023 23:59
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Deprem Bölgesine Yeni İş Makineleri Gönderdi
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, daha önce gönderdiği iş makinelerine ek olarak bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yeni iş makinelerini operatörleriyle birlikte afet bölgesine göndermeye devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından Türkiye’nin dört bir yanından bölgeye yardımlar gönderiliyor. Sultangazi Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyası ilk günde olduğu gibi aynı duyarlılıkla devam ediyor. Başkan Av. Abdurrahman Dursun, daha önce olduğu gibi bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yeni iş makinelerini operatörleriyle birlikte afet bölgesine göndermeye, depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor.



Sultangazi Belediyesinin ve hayırsever iş insanlarının desteği ile çok sayıda iş makinesini operatörleriyle birlikte bölgeye gönderen Av. Abdurrahman Dursun, “ Bu acıyı kelemlerle ifade etmenin imkanı yok. Depremin acısı yüreğimizde kor gibi yanıyor. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. İmkanlarımız ölçüsünde ilk günden itibaren bölgeye arama kurtarma ekibi, gıda, giyecek, çadır, konteynır, sıcak ekmek ve ısıtıcı yardımlarımızı gönderiyoruz. Bir kardeşimizi kurtarmaya vesile olduysak ne mutlu bize. Rabbim bir daha böyle afetler ve böyle acılar bizlere yaşatmasın’’ dedi.








 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat