Altunay'dan Yeni Açılan İş Yerine Hayırlı Olsun Ziyareti

Okunma: 2490
Sultangazi 10 Nisan 2022 03:50
Videoyu Aç Altunay'dan Yeni Açılan İş Yerine Hayırlı Olsun Ziyareti
A
a

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, geçtiğimiz hafta Sultangazi 50. Yıl Mahallesi'nde İsmail Yalçın tarafından yeni açılan Yalçınlar Unlu Mamulleri (Yalçınlar Fırın ve Cafe)'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, iftar sonrası ilk ziyaretini Yalçınlar Unlu Mamulleri (Yalçınlar Fırın ve Cafe)'ye gerçekleştirdi. AK Parti teşkilat mensubu İsmail Yalçın tarafından açılan Yalçınlar Unlu Mamulleri (Yalçınlar Fırın ve Cafe)'yi ziyaret eden Başkan Altunay, Yalçın’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, istihdama sağladığı katkı nedeniyle teşekkür etti. Yalçınlar Unlu Mamulleri (Yalçınlar Fırın ve Cafe) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yalçın da ziyaretten dolayı Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



İsmail Yalçın’a yeni iş yerinin hayırlı olması dileğinde bulunan Cahit Altunay, “Pandemi nedeniyle ekonomi zor bir süreçten geçiyor. Özellikle bu süreçte ilçede istihdam sağlayan İsmail Yalçın’a teşekkür ediyorum. Umarım Sultangazi’mize yeni iş yerleri açılmaya devam eder.” dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat