Altınay ve Sarı Ailelerinden Dillere Destan Düğün

Okunma: 19459
Sultangazi 22 Mayıs 2023 09:12
Videoyu Aç Altınay ve Sarı Ailelerinden Dillere Destan Düğün
A
a

Sultangazi'nin tanınmış sevilen ismi iş insanı Ercan Altınay'ın kardeşi Hakan Altınay ile Fadime Sarı görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Altınay ve Sarı Aileleri Dostlar Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde örnek bir ev sahipliği yaptı. Altunay ve Sarı Ailelerin büyükleri konuklarını kapıda karşıladı.



Sultangazi’nin sevilen simalarından iş insanı Ercan Altınay’ın yakışıklı yeğeni Hakan Altınay, gönlünü kaptırdığı dünyalar güzeli Fadime Sarı ile hayatını birleştirdi. Cebeci Mahallesi Eski Edirne Asfaltı No: 704 Sultangazi – İstanbul adresinde bulunan Dostlar Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreni muhteşem geçerken, gelin ve damadın dostları, akrabaları, iş arkadaşları sivil toplum kuruluşu temsilcileri bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadılar.


 
PİSTİ BOŞ BIRAKMADILAR

Düğünün başlangıcında gelin ile damat güzel bir müzik eşliğinde salona giriş yaparken günün ilk dansını gerçekleştirdiler. Gelin ve damat açılış dansını yaptıktan sonra davetlilerle tek tek ilgilenerek, “Hoş geldiniz” dediler. Gelinin Annesi Nurcan ve babası Tuncay Sarı  ile damadın  annesi Selma ve babası Mustafa Altınay bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Konukları kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen düğün sahipleri, “Darısı tüm bekârlara olsun.” diye temennide bulundular. Damadın Ağabeyi iş insanı Ercan Altınay da konuklarla tek tek ilgilendi.


 
GECEYE ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Sultangazi ve Sultangazi dışından gelen çok sayıda davetli salonu doldurdu. Sultangazi’nin tanınmış iş insanları, siyasetçiler sivil toplum kuruluşu temsilcileri, inanç merkezi başkanları ve gelinin ve damadın yakınları eksiksiz düğüne katıldı. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Damat ve gelin, arkadaşlarıyla çiftetelli oynayarak, mutluluklarını ölümsüzleştirdiler. Günün geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti.


 
BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞTILAR

Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. günün ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün takı merasiminden sonra sona erdi. Düğüne katılanlar da genç çiftin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadılar. Yaşam Gazetesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




















































































































 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat