Ali Doğan'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Okunma: 3248
Sultangazi 22 Nisan 2022 19:20
Videoyu Aç Ali Doğan'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
A
a

Zara Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ali Doğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Zara Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ali Doğan, mesajında şunları kaydetti: ''Mustafa Kemal Atatürk, en zor koşullarda bile Meclis iradesinin önemini 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözüyle ortaya koymuştur. Bu anlayış dayatma zihniyetini reddeder, milletin ortak aklını esas alır. TBMM'nin varlığı, 23 Nisan'ın Çocuk Bayramı ilan edilmesiyle, toplumumuzun geleceği ve ülkemizin güvencesi olan çocuklarımıza bir armağan olarak bırakılmıştır. Bu armağanla, ülkenin yarınlarında söz sahibi olacak çocuklarımıza, ülkemizin geleceği de emanet edilmiştir. Çocuklarımızın bugün ve yarınlarında başarılı olabilmeleri 'demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti' ilkesi çerçevesinde; çağdaş eğitim olanaklarının geliştirilmesi, sağlıklı yaşam koşullarının oluşturulması ve laiklik bilincinin yerleştirilmesi ile mümkündür.
 
Bu anlayışın gerçekleşmesi ve yerleşmesinde kuşkusuz en önemli sorumluluk TBMM'nindir. Bu sorumluluk bilinciyle, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl dönümünde, TBMM'nin açılmasına önderlik eden Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşları başta olmak üzere, ulusal kurtuluş hareketimiz için canını verenleri şükranla anıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
 
Ali Doğan
Zara Dernekler Federasyonu Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat