AK Parti Milletvekili Aday Adayı Abdullah Akmercan, STK'ların Desteğini Arkasına Alarak Basın Açıklaması Yaptı

Okunma: 16125
Sultangazi 19 Mart 2023 13:05
Videoyu Aç AK Parti Milletvekili Aday Adayı Abdullah Akmercan, STK'ların Desteğini Arkasına Alarak Basın Açıklaması Yaptı
A
a

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdullah Akmercan, birçok Sivil Toplum Kuruluşunun desteğini arkasına alarak basın açıklaması yaptı.


Abdullah Akmercan, yaptığı açıklamada, “Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dilerim” dedi.  Akmercan, Her şeyden önce kendisini yeterli, yetkin, vatana, millete, bugüne ve gelecek nesillere hizmet edecek, birikime, donanıma, vicdana, güç ve enerjiye hazır hissettiği için aday olduğunu belirterek, "Bu demokratik ve kutlu hizmet yarışında ben de varım’’ dedi.




Kendisinin tabandan, topraktan, halkın arasından, halka ve hakka hizmet için yola çıkmış meslek örgütlerinden, sivil toplum deneyiminden geldiğini anlatan Akmercan, Seçimlerin, ülkeme, milletime, partime hayırlar getirmesini, büyük Türkiye’nin daha da büyümesini, güçlenmesini Allah’tan niyaz ediyor, hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyor, saygılarımı sunuyorum’’ ifadelerinde bulundu.







 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat