AK Parti Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu’nu Ziyaret Etti

Okunma: 3443
Sultangazi 24 Mart 2023 00:03
Videoyu Aç AK Parti Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu’nu Ziyaret Etti
A
a

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu'nu makamında ziyaret etti.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Durmuş, “ Çıktığımız bu ulvi yolda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza destek olmak amacıyla gece gündüz demeden çalışmalara devam ediyoruz. Yorulmak, sendelemek karamsarlığa kapılmak bizim kitabımızda yok. Bugün de Sayın İlçe Başkanımızı ziyaret ederek desteklerini istedik. Bu partiye gönül vermiş biri olarak her zaman ve her yerde Cumhurbaşkanımızın yanında dimdik durduğumuzu ifade etmek isterim” dedi.  

 
AK Parti Sultangazi İlçe ziyaretinde AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş, Galibiyet ve muzaffer olma Allah’ın bir lütfu. Ama gayret bizim. Gayretli olan sürekli çalışan bir teşkilatımızı daha ziyaret ettik. AK Parti Sultangazi İlçe Başkanımız Sayın Süleyman Yiğitoğlu’na misafirperverliği için teşekkür ederiz” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat